Romain Malfliet (1910-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Romain Malfliet
Romain Malfliet (1910-2006)

Romain Malfliet (1910-2006)

Kunstenaar

Romain MALFLIET (Sint Niklaas 1910 - 2006)

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Romain Malfliet - Rede (oude stijger) Antwerpen kopen? Bied vanaf 40!
Romain Malfliet (1910-2006) Belgisch Rede (oude stijger) Antwerpen
TechniekEts
Afmetingen31 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Romain Malfliet - Stadsgezicht Boom Artist Proof mooi ingekaderd kopen? Bied vanaf 50!
Romain Malfliet (1910-2006) Belgisch Stadsgezicht Boom Artist Proof mooi ingekaderd
TechniekEts
Afmetingen55 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Romain Malfliet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Romain Malfliet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Romain Malfliet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Romain Malfliet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Romain Malfliet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Romain Malfliet!

Volg het aanbod kunst van Romain Malfliet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Romain Malfliet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Romain Malfliet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Romain Malfliet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Romain Malfliet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Romain Malfliet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Romain Malfliet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Romain Malfliet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Romain Malfliet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Romain Malfliet?

Kunst kopen van Romain Malfliet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Romain Malfliet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Romain Malfliet. Om meer kans te maken om de Romain Malfliet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Romain Malfliet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.