Ron van der Werf (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ron van der Werf
Ron van der Werf (1958)

Ron van der Werf (1958)

Kunstenaar

Ron van der WERF (Apeldoorn 1958)

Schilder.

Opleiding:

Ron van der Werf volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Woont en werkt in Apeldoorn.

Ron van der Werf maakt abstracte werken van acryl en olieverf op doek, die door de gebruikte kleuren vaak erg organisch aandoen, maar qua compositie ook kunnen duiden op cultivatie. De werkwijze van Van der Werf en thematiek van zijn werk sluiten hierop aan: vanuit een innerlijke kracht werkt de kunstenaar om bepaalde vormen, kleuren en tegenstellingen uit te beelden, wat resulteert in een krachtige rust. Ook verwerkt hij in zijn schilderingen vaak andere materialen, als papier en textiel.

Exposities en prijzen:

Het werk van Ron van der Werf wordt regelmatig tentoongesteld in verschillende Nederlandse en Duitse steden.

Aangeboden items
3
Verkochte items
516
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Ron van der Werf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ron van der Werf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ron van der Werf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ron van der Werf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ron van der Werf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ron van der Werf!

Volg het aanbod kunst van Ron van der Werf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ron van der Werf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ron van der Werf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ron van der Werf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ron van der Werf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ron van der Werf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ron van der Werf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ron van der Werf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ron van der Werf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ron van der Werf?

Kunst kopen van Ron van der Werf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ron van der Werf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ron van der Werf. Om meer kans te maken om de Ron van der Werf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ron van der Werf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.