Ruben Herrera (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ruben Herrera
Ruben Herrera (1943)

Ruben Herrera (1943)

Ruben HERRERA (Chilecito, 1943)

Keramist, graficus en schilder.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Argentijns Argentijns  
Links
Favoriet
filters
Ruben Herrera - Compositie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 45!
Ruben Herrera (1943) Argentijns Compositie, zeefdruk
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 64 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ruben Herrera

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ruben Herrera? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ruben Herrera. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ruben Herrera en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ruben Herrera te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ruben Herrera!

Volg het aanbod kunst van Ruben Herrera te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ruben Herrera te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ruben Herrera instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ruben Herrera kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ruben Herrera!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ruben Herrera kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ruben Herrera en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ruben Herrera via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ruben Herrera of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ruben Herrera?

Kunst kopen van Ruben Herrera begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ruben Herrera, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ruben Herrera. Om meer kans te maken om de Ruben Herrera te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ruben Herrera! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.