Rudolf Nehmer (1912-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rudolf Nehmer
Rudolf Nehmer (1912-1983)

Rudolf Nehmer (1912-1983)

Rudolf NEHMER (Bobrowice 1912 - 1983)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Rudolf Nehmer - Alte Sprüchworte, "Old sayings", handsigniert kopen? Bied vanaf 555!
Rudolf Nehmer (1912-1983) Duits Strandmotief, inkt/viltstift, handgesigneerd r.o.
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 51 x 40 cm (h x b)
Drager Papier
Openingsbod
€ 555
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rudolf Nehmer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rudolf Nehmer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rudolf Nehmer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rudolf Nehmer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rudolf Nehmer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rudolf Nehmer!

Volg het aanbod kunst van Rudolf Nehmer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rudolf Nehmer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rudolf Nehmer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rudolf Nehmer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rudolf Nehmer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rudolf Nehmer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rudolf Nehmer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rudolf Nehmer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rudolf Nehmer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rudolf Nehmer?

Kunst kopen van Rudolf Nehmer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rudolf Nehmer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rudolf Nehmer. Om meer kans te maken om de Rudolf Nehmer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rudolf Nehmer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.