Sam Parabirsingh (1943-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sam Parabirsingh
Sam Parabirsingh (1943-2003)

Sam Parabirsingh (1943-2003)

Kunstenaar

Sam PARABIRSINGH (Willemstad Curacao 1953)

Aangeboden items
0
Verkochte items
76
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sam Parabirsingh (1943-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 76 items van Sam Parabirsingh (1943-2003) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 29 mensen die Sam Parabirsingh (1943-2003) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sam Parabirsingh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sam Parabirsingh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sam Parabirsingh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sam Parabirsingh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sam Parabirsingh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sam Parabirsingh!

Volg het aanbod kunst van Sam Parabirsingh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sam Parabirsingh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sam Parabirsingh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sam Parabirsingh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sam Parabirsingh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sam Parabirsingh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sam Parabirsingh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sam Parabirsingh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sam Parabirsingh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sam Parabirsingh?

Kunst kopen van Sam Parabirsingh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sam Parabirsingh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sam Parabirsingh. Om meer kans te maken om de Sam Parabirsingh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sam Parabirsingh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.