Sandra Kruisbrink (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sandra Kruisbrink
Sandra Kruisbrink (1961)

Sandra Kruisbrink (1961)

Kunstenaar

Sandra KRUISBRINK (Laren 1961)

Aangeboden items
0
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sandra Kruisbrink (1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 29 items van Sandra Kruisbrink (1961) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 23 mensen die Sandra Kruisbrink (1961) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sandra Kruisbrink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sandra Kruisbrink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sandra Kruisbrink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sandra Kruisbrink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sandra Kruisbrink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sandra Kruisbrink!

Volg het aanbod kunst van Sandra Kruisbrink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sandra Kruisbrink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sandra Kruisbrink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sandra Kruisbrink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sandra Kruisbrink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sandra Kruisbrink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sandra Kruisbrink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sandra Kruisbrink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sandra Kruisbrink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sandra Kruisbrink?

Kunst kopen van Sandra Kruisbrink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sandra Kruisbrink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sandra Kruisbrink. Om meer kans te maken om de Sandra Kruisbrink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sandra Kruisbrink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.