Sandro Chia (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sandro Chia
Sandro Chia (1946)

Sandro Chia (1946)

Kunstenaar

Sandro CHIA (Florence, 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Sandro Chia

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sandro Chia? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sandro Chia. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sandro Chia en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sandro Chia te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sandro Chia!

Volg het aanbod kunst van Sandro Chia te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sandro Chia te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sandro Chia instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sandro Chia kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sandro Chia!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sandro Chia kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sandro Chia en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sandro Chia via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sandro Chia of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sandro Chia?

Kunst kopen van Sandro Chia begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sandro Chia, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sandro Chia. Om meer kans te maken om de Sandro Chia te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sandro Chia! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.