Simeon Gonzales (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Simeon Gonzales
Simeon Gonzales (1973)

Simeon Gonzales (1973)

Kunstenaar

Simeon GONZALES (Cusco 1973)

Aangeboden items
3
Verkochte items
62
Nationaliteit
Peruaans Peruaans  
Links
Favoriet
filters
Simeon Gonzales - ...Dulcinea en azul .... Acrylschilderij van Simeon Gonzales 100 cm x 75 cm kopen? Bied vanaf 295!
Simeon Gonzales (1973) Peruaans ...Dulcinea en azul .... Acrylschilderij van Simeon Gonzales 100 cm x 75 cm
TechniekAcryl
Afmetingen100 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee
Simeon Gonzales - ...Sol Naciente .... XXL Acrylschilderij van Simeon Gonzales kopen? Bied vanaf 349!
Simeon Gonzales (1973) Peruaans ...Sol Naciente .... XXL Acrylschilderij van Simeon Gonzales
TechniekAcryl
Afmetingen150 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 349
Bied mee Bied mee
Simeon Gonzales - Rostro en azul kopen? Bied vanaf 275!
Simeon Gonzales (1973) Peruaans Rostro en azul
TechniekAcryl
Afmetingen65.5 cm x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Simeon Gonzales

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simeon Gonzales? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simeon Gonzales. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simeon Gonzales en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simeon Gonzales te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simeon Gonzales!

Volg het aanbod kunst van Simeon Gonzales te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simeon Gonzales te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simeon Gonzales instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simeon Gonzales kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simeon Gonzales!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simeon Gonzales kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simeon Gonzales en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simeon Gonzales via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simeon Gonzales of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simeon Gonzales?

Kunst kopen van Simeon Gonzales begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simeon Gonzales, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simeon Gonzales. Om meer kans te maken om de Simeon Gonzales te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simeon Gonzales! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.