Stefan Bleekrode (1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Stefan Bleekrode
Stefan Bleekrode (1986)

Stefan Bleekrode (1986)

Kunstenaar

Stefan BLEEKRODE (Son en Breugel 1986)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Stefan Bleekrode - Paris s'éveille kopen? Bied vanaf 475!
Stefan Bleekrode (1986) Nederlands Paris s'éveille
TechniekAquarel
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 475
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Stefan Bleekrode

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stefan Bleekrode? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stefan Bleekrode. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stefan Bleekrode en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stefan Bleekrode te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stefan Bleekrode!

Volg het aanbod kunst van Stefan Bleekrode te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stefan Bleekrode te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stefan Bleekrode instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stefan Bleekrode kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stefan Bleekrode!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stefan Bleekrode kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stefan Bleekrode en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stefan Bleekrode via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stefan Bleekrode of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stefan Bleekrode?

Kunst kopen van Stefan Bleekrode begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stefan Bleekrode, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stefan Bleekrode. Om meer kans te maken om de Stefan Bleekrode te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stefan Bleekrode! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.