Susan Schildkamp (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Susan Schildkamp
Susan Schildkamp (1957)

Susan Schildkamp (1957)

Kunstenaar

Susan SCHILDKAMP: (Den Haag 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
82
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Susan Schildkamp - Shadow/light kopen? Bied vanaf 75!
Susan Schildkamp (1957) Nederlands Shadow/light
TechniekZeefdruk
Afmetingen87 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Susan Schildkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Susan Schildkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Susan Schildkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Susan Schildkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Susan Schildkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Susan Schildkamp!

Volg het aanbod kunst van Susan Schildkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Susan Schildkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Susan Schildkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Susan Schildkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Susan Schildkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Susan Schildkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Susan Schildkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Susan Schildkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Susan Schildkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Susan Schildkamp?

Kunst kopen van Susan Schildkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Susan Schildkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Susan Schildkamp. Om meer kans te maken om de Susan Schildkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Susan Schildkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.