Tamara Jungnickel (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Tamara Jungnickel
Tamara Jungnickel (1968)

Tamara Jungnickel (1968)

Tamara JUNGNICKEL (Victoria (Canada) 1968)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Tamara Jungnickel - Polderhuis kopen? Bied vanaf 25!
Tamara Jungnickel (1968) Nederlands Polderhuis
TechniekLitho
Afmetingen21 x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Tamara Jungnickel - Uber den Wolken kopen? Bied vanaf 25!
Tamara Jungnickel (1968) Nederlands Uber den Wolken
TechniekLitho
Afmetingen21 x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Tamara Jungnickel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tamara Jungnickel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tamara Jungnickel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tamara Jungnickel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tamara Jungnickel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tamara Jungnickel!

Volg het aanbod kunst van Tamara Jungnickel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tamara Jungnickel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tamara Jungnickel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tamara Jungnickel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tamara Jungnickel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tamara Jungnickel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tamara Jungnickel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tamara Jungnickel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tamara Jungnickel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tamara Jungnickel?

Kunst kopen van Tamara Jungnickel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tamara Jungnickel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tamara Jungnickel. Om meer kans te maken om de Tamara Jungnickel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tamara Jungnickel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.