Tamaz Abashidze (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Tamaz Abashidze
Tamaz Abashidze (1952)

Tamaz Abashidze (1952)

Tamaz ABASHIDZE (Tbilisi 1952)

Woont en werkt sinds 1989 in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Georgisch Georgisch  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Tamaz Abashidze - Naakte vrouw kopen? Bied vanaf 50!
Tamaz Abashidze (1952) Georgisch Nederlands Naakte vrouw
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen100 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Tamaz Abashidze

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tamaz Abashidze? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tamaz Abashidze. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tamaz Abashidze en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tamaz Abashidze te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tamaz Abashidze!

Volg het aanbod kunst van Tamaz Abashidze te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tamaz Abashidze te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tamaz Abashidze instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tamaz Abashidze kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tamaz Abashidze!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tamaz Abashidze kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tamaz Abashidze en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tamaz Abashidze via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tamaz Abashidze of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tamaz Abashidze?

Kunst kopen van Tamaz Abashidze begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tamaz Abashidze, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tamaz Abashidze. Om meer kans te maken om de Tamaz Abashidze te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tamaz Abashidze! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.