• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Thilo Maatsch (1900-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Thilo Maatsch

Thilo Maatsch (1900-1983)

Kunstenaar

Thilo MAATSCH (Braunschweig 1900 - Königslutter 1983)

Aangeboden items
1
Verkochte items
60
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Thilo Maatsch - Gute Wünsche kopen? Bied vanaf 780!
Thilo Maatsch - Gute Wünsche

Schilderij

Geplaatst doorGalerie_Raasch

Eindtijd07-03-2022 om 21:03

VerzendingInternationaal

Jaartal1980
TechniekGouache
Afmetingen17 cm x 12 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Thilo Maatsch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Thilo Maatsch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Thilo Maatsch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Thilo Maatsch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Thilo Maatsch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Thilo Maatsch!

Volg het aanbod kunst van Thilo Maatsch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Thilo Maatsch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Thilo Maatsch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Thilo Maatsch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Thilo Maatsch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Thilo Maatsch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Thilo Maatsch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Thilo Maatsch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Thilo Maatsch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Thilo Maatsch?

Kunst kopen van Thilo Maatsch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Thilo Maatsch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Thilo Maatsch. Om meer kans te maken om de Thilo Maatsch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Thilo Maatsch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.