Ton van Kesteren (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton van Kesteren
Ton van Kesteren (1942)

Ton van Kesteren (1942)

Kunstenaar

Ton van KESTEREN (Brastagi Indonesie 1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ton van Kesteren - ABSTRACTIE / KLEURZEEFDRUK / 70x100cm / SIG kopen? Bied vanaf 30!
Ton van Kesteren (1942) Nederlands ABSTRACTIE / KLEURZEEFDRUK / 70x100cm / SIG
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ton van Kesteren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton van Kesteren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton van Kesteren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton van Kesteren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton van Kesteren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton van Kesteren!

Volg het aanbod kunst van Ton van Kesteren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton van Kesteren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton van Kesteren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton van Kesteren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton van Kesteren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton van Kesteren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton van Kesteren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton van Kesteren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton van Kesteren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton van Kesteren?

Kunst kopen van Ton van Kesteren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton van Kesteren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton van Kesteren. Om meer kans te maken om de Ton van Kesteren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton van Kesteren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.