Tony van de Vorst (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tony van de Vorst
Tony van de Vorst (1946)

Tony van de Vorst (1946)

Kunstenaar

Tony van de VORST (Eindhoven 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Tony van de Vorst - Beeld kopen? Bied vanaf 35!
Tony van de Vorst - BeeldBeeld / Object
Geplaatst doorAdelstan
Eindtijd 01-12-2022 om 19:18
Jaartal1946
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen15 cm x 8 cm x 9 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Tony van de Vorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tony van de Vorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tony van de Vorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tony van de Vorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tony van de Vorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tony van de Vorst!

Volg het aanbod kunst van Tony van de Vorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tony van de Vorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tony van de Vorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tony van de Vorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tony van de Vorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tony van de Vorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tony van de Vorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tony van de Vorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tony van de Vorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tony van de Vorst?

Kunst kopen van Tony van de Vorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tony van de Vorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tony van de Vorst. Om meer kans te maken om de Tony van de Vorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tony van de Vorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.