Toon Koster (1913-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon Koster
Toon Koster (1913-1989)

Toon Koster (1913-1989)

Kunstenaar

Toon Koster1913-1989_Richting bestaat niet_ en alles is herhaling antwoordde Toon Koster als men hem vroeg tot welke stroming hij behoorde en welke onderwerpen hij het liefst schilderde. Opgeleid aan de academie in Rotterdam ontwikkelde Koster zich tot een veelzijdig kunstenaar: hij schilderde, was graficus, kunstnijveraar en emailleur, en maakte bovendien belangrijke muurschilderingen. Op impressionistische wijze schilderde hij landschappen, dorps- en stadgezichten, portretten en stillevens. De voorstellingen zijn vaak geschilderd in donkere aardekleuren en met brede grove penseelstreken, waardoor een beladen atmosfeer ontstaat. Koster was lid van de Nederlandse Federatie van Beeldende Kunstenaars.Hij exposeerde in binnen- en buitenland en is vertegenwoordigd met werk bij instellingen, bedrijven en particulieren.

Aangeboden items
3
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Toon Koster - Hoeve kopen? Bied vanaf 100!
Toon Koster (1913-1989) Nederlands Hoeve
TechniekOlieverf
Afmetingen44 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Toon Koster

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon Koster? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon Koster. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon Koster en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon Koster te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon Koster!

Volg het aanbod kunst van Toon Koster te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon Koster te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Koster instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon Koster kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon Koster!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon Koster kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon Koster en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon Koster via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon Koster of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon Koster?

Kunst kopen van Toon Koster begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon Koster, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon Koster. Om meer kans te maken om de Toon Koster te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon Koster! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.