Toon Teeken (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon Teeken
Toon Teeken (1944)

Toon Teeken (1944)

Kunstenaar

Toon TEEKEN (Heerlen 1944)

Aangeboden items
4
Verkochte items
61
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (37 x Favoriet)
filters
Toon Teeken - De drie gratiën kopen? Bied vanaf 45!
Toon Teeken (1944) Nederlands De drie gratiën
TechniekGouache
Afmetingen52 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Toon Teeken - Litho: "Lichaam" - 1996 kopen? Bied vanaf 50!
Toon Teeken (1944) Nederlands Litho: "Lichaam" - 1996
TechniekLitho
Afmetingen54 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (5)
Toon Teeken - Schilderij: 'De droomwereld van de jongen' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 375!
Toon Teeken (1944) Nederlands Schilderij: 'De droomwereld van de jongen' - Ingelijst (Zeer groot)
TechniekOlieverf
Afmetingen108 cm x 128 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 375
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Toon Teeken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon Teeken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon Teeken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon Teeken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon Teeken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon Teeken!

Volg het aanbod kunst van Toon Teeken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon Teeken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Teeken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon Teeken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon Teeken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon Teeken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon Teeken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon Teeken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon Teeken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon Teeken?

Kunst kopen van Toon Teeken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon Teeken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon Teeken. Om meer kans te maken om de Toon Teeken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon Teeken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.