• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Twan de Vos (1961-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Twan de Vos

Twan de Vos (1961-2019)

Kunstenaar

Twan de VOS (Tilburg 1961 - 2019 Wageningen)

In 1993 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Aangeboden items
1
Verkochte items
41
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Twan de Vos - Verliefd kopen? Bied vanaf 99!
Twan de Vos - Verliefd

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doormplein

Eindtijd 17-09-2022 om 20:47

Jaartal2001
TechniekZeefdruk
Afmetingen75 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Twan de Vos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Twan de Vos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Twan de Vos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Twan de Vos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Twan de Vos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Twan de Vos!

Volg het aanbod kunst van Twan de Vos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Twan de Vos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Twan de Vos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Twan de Vos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Twan de Vos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Twan de Vos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Twan de Vos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Twan de Vos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Twan de Vos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Twan de Vos?

Kunst kopen van Twan de Vos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Twan de Vos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Twan de Vos. Om meer kans te maken om de Twan de Vos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Twan de Vos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.