Valentin Bakardjiev (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Valentin Bakardjiev
Valentin Bakardjiev (1970)

Valentin Bakardjiev (1970)

Kunstenaar

Valentin BAKARDJIEV (Bulgarije, 1970)

Aangeboden items
3
Verkochte items
147
Nationaliteit
Bulgaar Bulgaar  
Links
Favoriet
filters
Valentin Bakardjiev - Zeefdruk, Early spring in Zeeland - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Valentin Bakardjiev (1970) Bulgaar Zeefdruk, Early spring in Zeeland - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 1
1 bieding
Bied mee Bied mee
Valentin Bakardjiev - Zeefdruk, Dalem - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Valentin Bakardjiev (1970) Bulgaar Zeefdruk, Dalem - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 1
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Valentin Bakardjiev

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Valentin Bakardjiev? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Valentin Bakardjiev. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Valentin Bakardjiev en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Valentin Bakardjiev te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Valentin Bakardjiev!

Volg het aanbod kunst van Valentin Bakardjiev te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Valentin Bakardjiev te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Valentin Bakardjiev instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Valentin Bakardjiev kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Valentin Bakardjiev!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Valentin Bakardjiev kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Valentin Bakardjiev en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Valentin Bakardjiev via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Valentin Bakardjiev of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Valentin Bakardjiev?

Kunst kopen van Valentin Bakardjiev begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Valentin Bakardjiev, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Valentin Bakardjiev. Om meer kans te maken om de Valentin Bakardjiev te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Valentin Bakardjiev! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.