Victor van Schoonhoven van Beurden (1900-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor van Schoonhoven van Beurden
Victor van Schoonhoven van Beurden (1900-1977)

Victor van Schoonhoven van Beurden (1900-1977)

Kunstenaar

Victor van SCHOONHOVEN van BEURDEN (1900 - 1977)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Victor van Schoonhoven van Beurden - - Breda - kopen? Bied vanaf 25!
Victor van Schoonhoven van Beurden (1900-1977) - Breda -
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen65 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Victor van Schoonhoven van Beurden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor van Schoonhoven van Beurden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor van Schoonhoven van Beurden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor van Schoonhoven van Beurden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor van Schoonhoven van Beurden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor van Schoonhoven van Beurden!

Volg het aanbod kunst van Victor van Schoonhoven van Beurden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor van Schoonhoven van Beurden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor van Schoonhoven van Beurden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor van Schoonhoven van Beurden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor van Schoonhoven van Beurden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor van Schoonhoven van Beurden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor van Schoonhoven van Beurden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor van Schoonhoven van Beurden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor van Schoonhoven van Beurden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor van Schoonhoven van Beurden?

Kunst kopen van Victor van Schoonhoven van Beurden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor van Schoonhoven van Beurden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor van Schoonhoven van Beurden. Om meer kans te maken om de Victor van Schoonhoven van Beurden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor van Schoonhoven van Beurden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.