Volker Ritters (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Volker Ritters
Volker Ritters (1942)

Volker Ritters (1942)

Volker RITTERS (Hamburg 1942)

Aangeboden items
4
Verkochte items
10
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Volker Ritters - Drie handgesigneerde zeefdrukken: Alchemist, Uitzicht, Landschap kopen? Bied vanaf 17!
Volker Ritters (1942) Duits Drie handgesigneerde zeefdrukken: Alchemist, Uitzicht, Landschap
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 17
Bied mee Bied mee
Volker Ritters - Beschadigde boerderij - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!
Volker Ritters (1942) Duits Beschadigde boerderij - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen19 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Volker Ritters - Boerderij - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!
Volker Ritters (1942) Duits Boerderij - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen18 x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Volker Ritters - niet getiteld kopen? Bied vanaf 25!
Volker Ritters (1942) Duits niet getiteld
TechniekEts
Afmetingen30 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Volker Ritters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Volker Ritters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Volker Ritters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Volker Ritters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Volker Ritters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Volker Ritters!

Volg het aanbod kunst van Volker Ritters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Volker Ritters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Volker Ritters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Volker Ritters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Volker Ritters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Volker Ritters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Volker Ritters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Volker Ritters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Volker Ritters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Volker Ritters?

Kunst kopen van Volker Ritters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Volker Ritters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Volker Ritters. Om meer kans te maken om de Volker Ritters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Volker Ritters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.