Walter Neuhof (1904-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter Neuhof
Walter Neuhof (1904-1982)

Walter Neuhof (1904-1982)

Kunstenaar

W.J. (Walter) Neuhof (1904-1982) woonde en werkte in Maastricht. Student Stadsacademie Maastricht en van H.C. Jonas. Schilderde, aquarelleerde en tekende in romantisch-impressionistische stijl. Onderwerpen: landschappen Limburg en stadsgezichten Maastricht. Werk in het Bonnefantenmuseum Maastricht.

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Walter Neuhof - Heksenhoek kopen? Bied vanaf 140!
Walter Neuhof (1904-1982) Nederlands Heksenhoek
TechniekOlieverf
Afmetingen64 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 140
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Walter Neuhof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter Neuhof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter Neuhof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter Neuhof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter Neuhof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter Neuhof!

Volg het aanbod kunst van Walter Neuhof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter Neuhof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter Neuhof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter Neuhof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter Neuhof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter Neuhof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter Neuhof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter Neuhof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter Neuhof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter Neuhof?

Kunst kopen van Walter Neuhof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter Neuhof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter Neuhof. Om meer kans te maken om de Walter Neuhof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter Neuhof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.