Willem Brauck (1946-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Brauck
Willem Brauck (1946-2014)

Willem Brauck (1946-2014)

Kunstenaar

Willem BRAUCK (Vlaardingen 1946 - ?? 2014)

Aangeboden items
3
Verkochte items
162
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Brauck - La Vallee kopen? Bied vanaf 145!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands La Vallee
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee
Willem Brauck - Grafiek kopen? Bied vanaf 60!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands Grafiek
TechniekHandgekleurd
Afmetingen63 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Willem Brauck - 2 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 45!
Willem Brauck (1946-2014) Nederlands 2 zeefdrukken
TechniekZeefdruk
Afmetingen44 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Brauck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Brauck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Brauck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Brauck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Brauck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Brauck!

Volg het aanbod kunst van Willem Brauck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Brauck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Brauck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Brauck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Brauck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Brauck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Brauck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Brauck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Brauck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Brauck?

Kunst kopen van Willem Brauck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Brauck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Brauck. Om meer kans te maken om de Willem Brauck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Brauck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.