Willem van Hest (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem van Hest
Willem van Hest (1953)

Willem van Hest (1953)

Willem van HEST (Rotterdam 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
54
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem van Hest - Vrouw en man kopen? Bied vanaf 75!
Willem van Hest (1953) Nederlands Vrouw en man
TechniekOlieverf
Afmetingen100 x 140 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem van Hest

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van Hest? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van Hest. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van Hest en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van Hest te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van Hest!

Volg het aanbod kunst van Willem van Hest te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van Hest te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van Hest instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van Hest kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van Hest!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van Hest kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van Hest en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van Hest via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van Hest of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van Hest?

Kunst kopen van Willem van Hest begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van Hest, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van Hest. Om meer kans te maken om de Willem van Hest te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van Hest! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.