• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
William Unger (1837-1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. William Unger
William Unger (1837-1932)

William Unger (1837-1932)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

William G. UNGER (1837 Hannover - 1932 Innsbruck)

Aquarellist, etser, graveur (prentmaker), reproductiegraficus, schilder en leraar aan de kunstacademie. Opleiding: Akademie der Bildenden Künste (Düsseldorf) en de Königlichen Akademie der Künste in München.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
William Unger - Handgesigneerde/beschreven ets - Jachtgezelschap bij fontein, naar Wouwerman kopen? Bied vanaf 25!
William Unger - Handgesigneerde/beschreven ets - Jachtgezelschap bij fontein, naar Wouwerman

Prenten voor 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd28-02-2022 om 21:37

Periode1800 t/m 1899
TechniekEts
Afmetingen25 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerChine collé
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van William Unger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van William Unger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van William Unger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van William Unger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van William Unger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen William Unger!

Volg het aanbod kunst van William Unger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van William Unger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u William Unger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe William Unger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van William Unger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van William Unger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van William Unger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van William Unger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van William Unger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van William Unger?

Kunst kopen van William Unger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van William Unger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van William Unger. Om meer kans te maken om de William Unger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van William Unger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.