Willy Belinfante (1922-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willy Belinfante
Willy Belinfante (1922-2014)

Willy Belinfante (1922-2014)

Kunstenaar

Willy BELINFANTE (Rotterdam 1922 - Bilthoven 2014)

graficus, tekenaar en schilder

Opleiding: Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Den Haag) Willy Belinfante woonde en werkte in oa Voorburg en later in Amsterdam.

Strandtafrelen, boekwinkels, recepties, vergaderingen, zangkoren, bridgende mensen, het zijn enkele van de bekende thema's die voorkomen in het werk van Willy Belinfante. Wat aan het doek of ets wordt toevertrouwd is geen letterlijk verslag van haar ervaringen, maar meer een karakterisering waaruit een scherp observatievermogen en daarnaast humor en wijsheid blijkt. Zoals ze het zelf stelt, schilderen is leven en overleven.

Exposities en prijzen:

Oa lid van Pulchri Studio.

Aangeboden items
0
Verkochte items
229
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willy Belinfante (1922-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 229 items van Willy Belinfante (1922-2014) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 68 mensen die Willy Belinfante (1922-2014) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willy Belinfante

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy Belinfante? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy Belinfante. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy Belinfante en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy Belinfante te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy Belinfante!

Volg het aanbod kunst van Willy Belinfante te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy Belinfante te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy Belinfante instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy Belinfante kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy Belinfante!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy Belinfante kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy Belinfante en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy Belinfante via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy Belinfante of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy Belinfante?

Kunst kopen van Willy Belinfante begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy Belinfante, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy Belinfante. Om meer kans te maken om de Willy Belinfante te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy Belinfante! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.