Yoshio Nakajima (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yoshio Nakajima
Yoshio Nakajima (1940)

Yoshio Nakajima (1940)

Kunstenaar

Yoshio NAKAJIMA (Kawamotomachi 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
filters
Yoshio Nakajima - Uitgave met drie originele, gesigneerde werken op papier kopen? Bied vanaf 295!
Yoshio Nakajima (1940) Uitgave met drie originele, gesigneerde werken op papier
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen30 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yoshio Nakajima

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yoshio Nakajima? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yoshio Nakajima. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yoshio Nakajima en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yoshio Nakajima te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yoshio Nakajima!

Volg het aanbod kunst van Yoshio Nakajima te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yoshio Nakajima te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yoshio Nakajima instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yoshio Nakajima kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yoshio Nakajima!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yoshio Nakajima kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yoshio Nakajima en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yoshio Nakajima via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yoshio Nakajima of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yoshio Nakajima?

Kunst kopen van Yoshio Nakajima begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yoshio Nakajima, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yoshio Nakajima. Om meer kans te maken om de Yoshio Nakajima te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yoshio Nakajima! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.