Yvonne Cup
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne Cup
Yvonne Cup

Yvonne Cup (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Yvonne CUP (XXe eeuw)

Aangeboden items
2
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Yvonne Cup - Gelaagd Hart kopen? Bied vanaf 235!
Yvonne Cup Nederlands Gelaagd Hart
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen44 x 17 x 10 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 235
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yvonne Cup

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne Cup? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne Cup. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne Cup en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne Cup te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne Cup!

Volg het aanbod kunst van Yvonne Cup te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne Cup te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne Cup instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne Cup kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne Cup!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne Cup kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne Cup en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne Cup via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne Cup of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne Cup?

Kunst kopen van Yvonne Cup begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne Cup, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne Cup. Om meer kans te maken om de Yvonne Cup te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne Cup! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.