Yvonne Poelstra-Holzhaus (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne Poelstra-Holzhaus
Yvonne Poelstra-Holzhaus (1946)

Yvonne Poelstra-Holzhaus (1946)

Kunstenaar

Yvonne POELSTRA-HOLZHAUS (1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Yvonne Poelstra-Holzhaus - Bloemen kopen? Bied vanaf 29!
Yvonne Poelstra-Holzhaus (1946) Nederlands Bloemen
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 29
Bied mee Bied mee
Yvonne Poelstra-Holzhaus - Bloemen II. kopen? Bied vanaf 29!
Yvonne Poelstra-Holzhaus (1946) Nederlands Bloemen II.
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 29
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yvonne Poelstra-Holzhaus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne Poelstra-Holzhaus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne Poelstra-Holzhaus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne Poelstra-Holzhaus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne Poelstra-Holzhaus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne Poelstra-Holzhaus!

Volg het aanbod kunst van Yvonne Poelstra-Holzhaus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne Poelstra-Holzhaus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne Poelstra-Holzhaus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne Poelstra-Holzhaus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne Poelstra-Holzhaus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne Poelstra-Holzhaus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne Poelstra-Holzhaus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne Poelstra-Holzhaus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne Poelstra-Holzhaus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne Poelstra-Holzhaus?

Kunst kopen van Yvonne Poelstra-Holzhaus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne Poelstra-Holzhaus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne Poelstra-Holzhaus. Om meer kans te maken om de Yvonne Poelstra-Holzhaus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne Poelstra-Holzhaus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.