Arie Ketting de Koningh (1815-1867)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Arie Ketting de Koningh
Arie Ketting de Koningh (1815-1867)

Arie Ketting de Koningh (1815-1867)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Arie Ketting de Koningh

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Arie Ketting de Koningh verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Arie Ketting de Koningh dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Arie Ketting de Koningh verkopen?

Verkoop kunst van Arie Ketting de Koningh via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Arie Ketting de Koningh verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Arie Ketting de Koningh en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Arie Ketting de Koningh die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Arie Ketting de Koningh via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Arie Ketting de Koningh kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Arie Ketting de Koningh te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Arie Ketting de Koningh te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Arie Ketting de Koningh gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Arie Ketting de Koningh via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Arie Ketting de Koningh op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Arie Ketting de Koningh toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Arie Ketting de Koningh niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Arie Ketting de Koningh te vergroten!

Ik wil kunst van Arie Ketting de Koningh verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Arie Ketting de Koningh dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Arie Ketting de Koningh. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.