Mathieu Boessen (1912-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Mathieu Boessen
Mathieu Boessen (1912-1998)

Mathieu Boessen (1912-1998)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst verkopen van Mathieu Boessen

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Mathieu Boessen verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Mathieu Boessen dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Mathieu Boessen verkopen?

Verkoop kunst van Mathieu Boessen via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Mathieu Boessen verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Mathieu Boessen en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Mathieu Boessen die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Mathieu Boessen via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Mathieu Boessen kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Mathieu Boessen te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Mathieu Boessen te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Mathieu Boessen gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Mathieu Boessen via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Mathieu Boessen op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Mathieu Boessen toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Mathieu Boessen niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Mathieu Boessen te vergroten!

Ik wil kunst van Mathieu Boessen verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Mathieu Boessen dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Mathieu Boessen. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.