• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Aat Veldhoen - Lot van twee rotaprints

Aat Veldhoen - Lot van twee rotaprints kopen? Bied vanaf 50!
Aat Veldhoen - Lot van twee rotaprints kopen? Bied vanaf 50!Aat Veldhoen - Lot van twee rotaprints kopen? Bied vanaf 50!Aat Veldhoen - Lot van twee rotaprints kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Aat Veldhoen (1934-2018)
TypePrenten & Uitgaves
Periode1945 t/m 1999
TechniekVaria
Afmetingen34.5 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Rotaprint door Aat Veldhoen. In de druk gesigneerd en gedateerd.
De vermelde afmetingen zijn van het werk links op de foto.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Redelijk tot goede conditie. Wat vergeling/verkleuring. Meerdere kreukjes/knikjes in de bladen. Enkele deukjes door paperclips.  Het werk rechts heeft een scheurtje in de rand. 

Notitie in potlood. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Aat Veldhoen (1934-2018)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (30)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (325)

Lid sinds 2010
45536 verkochte items
Alle items van deze verkoper (796)
Pinterest
47 cm
34.5 cm
Sluit over 1d 17u 41m 13s
Openingsbod€ 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2022 om 14:07
Eindtijd:04-10-2022 om 22:41
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.