Aat Veldhoen (1934-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aat Veldhoen
Aat Veldhoen (1934-2018)

Aat Veldhoen (1934-2018)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Tekenaar

Aat VELDHOEN (Amsterdam 1934 - Amsterdam 2018)

Kunstschilder, tekenaar, graficus

Opleiding:

Aat Veldhoen volgde een opleiding tot tekenleraar aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam, deze opleiding brak hij vroegtijdig af. Het werk van Aat Veldhoen kreeg direct veel lof van publiek en pers. Drie keer op rij ontving Aat Veldhoen Subsidie voor de Vrije Schilderkunst (1956 tot 1958).

Aat Veldhoen schept al vroeg in zijn carrière een zeer omvangrijke grafisch oeuvre. Naast landschappen en stillevens, brengt Veldhoen ook naakte, vrijende paren in beeld in zijn werk. Dit zorgde voor veel opschudding. Verder was Aat Veldhoen een zeer idealistisch man, hij wilde kunst voor alle mensen en drukte zijn prenten in hoge oplages. Veldhoen reed op een bakfiets door de stad en verkocht zijn prenten aan 3 gulden per stuk. Vanaf de jaren 70 ging Aat Veldhoen zich vooral richten op de schilderkunst.

Exposities en prijzen:

Aat Veldhoen – De kunstenaar en zijn muze, Rembrandthuis, Amsterdam, 2004 Huis Veldhoen, Amsterdam, 2011

Aangeboden items
5
Verkochte items
354
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Aat Veldhoen - Amsterdammertje kopen? Bied vanaf 2000!
Aat Veldhoen (1934-2018) Nederlands Amsterdammertje
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen110 cm x 15 cm x 10 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 2.000
Bied mee Bied mee
Aat Veldhoen - Kerstmis 1964 in de Nieuwe Kerk, Amsterdam - GRATIS VERZENDING NL kopen? Bied vanaf 50!
Aat Veldhoen (1934-2018) Nederlands Kerstmis 1964 in de Nieuwe Kerk, Amsterdam - GRATIS VERZENDING NL
TechniekGravure
Afmetingen35 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Aat Veldhoen - persoon met armen over elkaar kopen? Bied vanaf 25!
Aat Veldhoen (1934-2018) Nederlands persoon met armen over elkaar
TechniekOffset
Afmetingen49 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Aat Veldhoen - Beschilderd bronzen beeld , Vrouw met leeuwenhoed – hoogte 55 cm. kopen? Bied vanaf 4750!
Aat Veldhoen (1934-2018) Nederlands Beschilderd bronzen beeld , Vrouw met leeuwenhoed – hoogte 55 cm.
TechniekBrons
Afmetingen55 cm x 40 cm x 30 cm (h x b x d)
Gewicht19000 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 4.750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Aat Veldhoen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aat Veldhoen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aat Veldhoen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aat Veldhoen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aat Veldhoen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aat Veldhoen!

Volg het aanbod kunst van Aat Veldhoen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aat Veldhoen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aat Veldhoen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aat Veldhoen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aat Veldhoen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aat Veldhoen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aat Veldhoen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aat Veldhoen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aat Veldhoen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aat Veldhoen?

Kunst kopen van Aat Veldhoen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aat Veldhoen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aat Veldhoen. Om meer kans te maken om de Aat Veldhoen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aat Veldhoen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.