Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam

Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam kopen? Bied vanaf 125!
Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam kopen? Bied vanaf 125!Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam kopen? Bied vanaf 125!Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam kopen? Bied vanaf 125!Albert Termote - Penning 100 jarig bestaan Nederlandse Stoomboot Maatschappij Amsterdam kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Albert Termote (1887-1978)
TypePenningen
Jaartal1956
TechniekPenning
Afmetingen8.5 cm x 8.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Op de voorzijde Amphridite, Godin der Zee, gezeten op een uit de golven oprijzend zeepaar of hippocamp. Op de achterzijde stelt voor het Maatschappijembleem gedragen door een zeemeermin en Triton. Als randschrift is een oud hollands gezegde gekozen.

Bijzonderheid!
De grote penning van 85MM is allen gegeven aan de Kapiteins van de Firma. Als zodanig een zeer zeldzaam stuk. De ander stukken hebben een diameter van 60MM en zijn geslagen. Deze penning komt met de originele door en omschrijving.


ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-07-2022 om 01:03
Eindtijd:15-07-2022 om 22:18
Openingsbod € 125
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieGRONINGEN,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.