Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel

Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!
Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!Albert Zwartjes - Place Rogier Brussel kopen? Bied vanaf 69!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Albert Zwartjes (1902-1976)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1952
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen31 x 37 cm (h x b)
Incl. lijst36 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Prachtig aquarel van Albert Zwartjes uit 1952. 
De kleuren die Zwartjes heeft gebruikt zijn weldoordacht en maken deze tekening met alledaags romantisch tafereel een uniek werk.
Nu u dit aquarel heeft gezien zult u nooit meer met dezelfde blik naar dit plein in Brussel kijken.

Albert Zwartjes werd op 13 juni 1902 te Utrecht geboren. Hij begon na zijn schooljaren met modeltekenen bij Chris Achterberg en het nemen van schilderlessen bij Arend van der Pol te Utrecht. Eenmaal in Laren richtte hij de tekenclub "Hamdorff" op en beijverde zich voor de tot standkoming van de Gooische Academie voor Beeldende Kunsten. Hij begreep dat tekenen een fundament is tot het bouwen van een schilderij en nodig om een eigen weg, een eigen stijl te vinden.

Zwartjens was lid van de Gooische Schildersvereeniging te Laren (N.H.) en ,,St .Lucas" te Amsterdam .Werk van hem kwam men regelmatig tegen op de exposities in het Stedelijk Museum te Amsterdam en in de kunstzaal ,,Hamdorff" te Laren (N.H.) Een viertal werken werden aangekocht voor het Singer Museum te Laren.



Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heerhugowaard, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd6-12-2023 om 12:07
Eindtijd14-12-2023 om 20:26
Openingsbod € 69
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHeerhugowaard,  Nederland