Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst - Verkocht

Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Andy Warhol - Handgesigneerde tekening in viltstift, 1st Catalogue raisoné - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Andy Warhol (1928-1987)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1989
TechniekStift
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen28.5 cm x 20 cm (h x b)
Incl. lijst50 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

1st Catalogue raisonné, door Rainer Crone uit 1970. De kaft is voorzien van signatuur en tekening door Warhol in viltstift.

Dit is de eerste catalogus raisonné, de eerste uitgebreide, geannoteerde lijst van alle bekende werken van Andy Warhol tot dan toe (1970). Crone werkte bijna twee jaar nauw samen met Warhol om dit indrukwekkende oevre samen te stellen. Dit is de eerste grote Duitse publicatie die Warhols werk toont. De illustraties zijn voornamelijk in zwart-wit, behalve 16 kleurenplaten. 

De boek zit los in de cassette. De plexiglazen kap zit eveneens los op het geheel. Het kan opgehangen worden, maar het is te adviseren de plexiglazen kap dan vast te schroeven. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed

De tekening is in zeer goede staat. De plexiglazen case heeft enkele lichte krasjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Andy Warhol (1928-1987)

Amerikaans Amerikaans Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
48963 verkochte items
Alle items van deze verkoper (482)
50 cm
50 cm
20 cm
28.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd5-8-2020 om 14:01
Eindtijd17-8-2020 om 21:30
Biedingen (33)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.