• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon - Verkocht

Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 253,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon kopen? Bied vanaf 200!
Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon kopen? Bied vanaf 200!Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon kopen? Bied vanaf 200!Andy Warhol - RATFAB ‎– Det Brinner En Eld / Mörka Ögon kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
554 verkochte items
Alle items van deze verkoper (33)
  • Andy Warhol (1928-1987)
TypeVinyl
Jaartal1984
TypeSingle
StijlRock & Pop
UitgavePromo

Deze single is gezocht door de hoes ontworpen door Andy Warhol. Dit is een testpersing met een potlood geschreven RATFAB tekst op het label. (de signatuur van Warhol is gedrukt).

Ingelijst.


Zeer zeldzame single en deze testpersing is natuurlijk uniek.

Ingelijst.


Deze LP is afkomstig uit een collectie LP’s met covert art. Een groot deel van deze Record Cover Art collectie is in 2015 tentoongesteld bij SCHUNK in Heerlen, een grote overzichtstentoonstelling Record Cover Art met platenhoezen van beroemde kunstenaars. Veel hoezen zijn ook gesigneerd door de betreffende kunstenaar. Deze zijn zo verzameld, niet zelden door openingen van exposities te bezoeken en de kunstenaar te vragen om een signatuur. Diverse hoezen zijn ook opgenomen in het begeleidende boek Visual Vinyl uit 2015, https://l1.nl/unieke-platenhoezen-bijschunck-in-heerlen-8922. 


Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.ConditieZeer goed (VG+/VG)

Het album is in gespeelde maar zeer goede staat. Het is duidelijk dat het album 2ehands is, maar er zijn nagenoeg geen imperfecties te horen bij het spelen van de plaat. En/of de hoes kan wat slijtage kennen of bv een gaatje of afgeknipte hoek zoals bij een uitverkoop gebeurde.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 253,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-10-2020 om 12:43
Eindtijd:09-11-2020 om 20:01
Biedingen (2)
oxalis
09 nov. / 19:55
€ 220
upcrates
09 nov. / 19:52
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.