Anton Pieck - Offset litho: Overschie - Verkocht

Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!
Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Pieck (1895-1987)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekOffset
DragerPapier
OnderwerpHistorisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen21 x 18 cm (h x b)
Incl. lijst39.5 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Offset litho van Anton Pieck. Titel: Overschie. Afmetingen incl lijst: H39.5 x b29.5cm. Afmetingen voorstelling: H21 x b18cm. Het werk is rechtsonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar.  De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


Anton Franciscus Pieck was een Nederlands kunstschilder, tekenaar, etser en graficus. Pieck is vooral bekend geworden om zijn romantische tekeningen met levendige taferelen uit een geïdealiseerd nostalgisch verleden en om zijn sprookjesbos in De Efteling.
Als boekillustrator kon Pieck zich meten met de grote Engelse voorbeelden uit de 20e eeuw en drukte hij een belangrijk stempel op het beeld van de wereldliteratuur in Nederlandse vertaling. Piecks werk was ook populair op geboorte- en kerstkaarten, en nog steeds verschijnen elk jaar meerdere Pieck-kalenders. Sinds 1984 staat in Hattem het Anton Pieck Museum.
Conditie
ConditieZeer Goed
Langs de randen, zit wat vergeling.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Anton Pieck (1895-1987)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (8)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6123 verkochte items
Alle items van deze verkoper (600)
29.5 cm
39.5 cm
18 cm
21 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd9-9-2023 om 17:17
Eindtijd6-1-2024 om 20:09
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken