Anton Pieck (1895-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anton Pieck
Anton Pieck (1895-1987)

Anton Pieck (1895-1987)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Anton Franciscus Pieck (Den Helder, 19 april 1895 ? Overveen, 24 november 1987)is zonder twijfel de bekendste Nederlandse illustrator van de twintigste eeuw. Met zijn zeer herkenbare, romantische stijl tekende hij het leven van alledag. Zijn tienduizenden tekeningen, aquarellen, schilderijen, etsen en houtsneden getuigen van een enorme werkijver en gedrevenheid.

Aangeboden items
6
Verkochte items
180
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anton Pieck - Stoney Lane kopen? Bied vanaf 700!
Anton Pieck (1895-1987) Nederlands Stoney Lane
TechniekPotlood
Afmetingen22 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 700
Bied mee Bied mee
Anton Pieck - en zijn werkkamer kopen? Bied vanaf 50!
Anton Pieck (1895-1987) Nederlands en zijn werkkamer
TechniekHardcover
Afmetingen30.7 x 25 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Anton Pieck - Offset litho: Overschie kopen? Bied vanaf 150!
Anton Pieck (1895-1987) Nederlands Offset litho: Overschie
TechniekOffset
Afmetingen39.5 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anton Pieck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton Pieck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton Pieck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton Pieck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton Pieck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton Pieck!

Volg het aanbod kunst van Anton Pieck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton Pieck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton Pieck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton Pieck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton Pieck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton Pieck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton Pieck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton Pieck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton Pieck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton Pieck?

Kunst kopen van Anton Pieck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton Pieck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton Pieck. Om meer kans te maken om de Anton Pieck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton Pieck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.