Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur - Verkocht

Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!
Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!Cris Agterberg - Cafetaria Cultuur kopen? Bied vanaf 3000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cris Agterberg (1883-1948)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal1937
TechniekBetongips
StijlSurrealistisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen36 x 22 x 11 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1
Dit masker is in 1937 door Cris Agterberg gemaakt van een door o.a. hem ontwikkelt materiaal met als basis beton. 

In het boek,  CRIS AGTERBERG Beeldhouwer en Sierkunstenaar,,  zijn twee foto's  (afbeelding 98) opgenomen van de kunstenaar met dit unieke masker. In het boek wordt aangegeven dat het masker in 1927 gemaakt zou zijn. Dit is  een begrijpelijke verkeerde inschatting, daar er tot voor kort alleen deze twee in het boek afgebeelde foto's bekend waren.

Dit kunstwerk is tot voor kort waarschijnlijk als verdwenen beschouwd.  Het masker is vlak na de tweede wereld oorlog, dus kort voor de dood van Cris Agterberg, door een goede vriend van hem gekocht. Wij hebben het weer van hem geerft samen met het papier maché masker (zie ander veiling item)
Conditie
ConditieGoed
Slecht enkele minialen oppervlakte  slijtageplekjes. Goed zichtbaar op de foto's . Ik beschouw  het in een zeer goede tot goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Balk, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBalk,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-5-2023 om 17:59
Eindtijd16-5-2023 om 21:51
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken