Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 - Verkocht

Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 kopen? Bied vanaf 750!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 kopen? Bied vanaf 750!
Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 kopen? Bied vanaf 750!Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 kopen? Bied vanaf 750!Dana Andreev - Olieverf op doek: Memories- 1994 kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dana Andreev (1951)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1994
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen130 x 150 cm (h x b)
Incl. lijst135.5 x 156 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Olieverf op doek van Dana Andreev. Titel: Memories. Jaar: 1994. Afmetingen doek: H130 x b150cm. Afmetingen incl. lijst: H 135,5 x b156 cm. Het werk is , rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Dana Andreev heeft fascinatie voor de mens en hun gelaatsuitdrukkingen, wat in dynamische lijnen in haar etsen tot uitdrukking komt.

Te midden van dynamische lijnen weet Dana Andreev rustpunten te scheppen en kleuren zelf tot thema te maken; dit creëert een raakvlak met een kunstenaar als Rothko, eveneens een associatie met het Oosten.

Japonisme
Hoewel het werk van Dana Andreev onmiskenbaar associaties van Japonisme opwekt, zou dit als noemer haar werk onterecht kaderen. Geboren achter het IJzeren Gordijn en al een leven lang een bereisde wereldburger, zijn haar invloeden te verstrooid om te benoemen.

Dana Andreev’s werk uitleggen is een intuïtief en visueel iets, het moet gevoeld worden en het is aan de kijker om een band op te bouwen met het werk.

Zoals Dana het zelf formuleert: ‘Woorden zeggen mij niets, ik begrijp door te kijken.’
In haar schilderijen, etsen, tekeningen en beelden heeft Dana Andreev ook een geheel eigen taal van symbolen en tekens ontwikkeld die zich niet leent voor een conventionele uitleg.



Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dana Andreev (1951) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6244 verkochte items
Alle items van deze verkoper (575)
156 cm
135.5 cm
150 cm
130 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-6-2022 om 10:47
Eindtijd27-6-2022 om 21:52
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken