• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Harold Kleyn - Smeerling, gemengde techniek op papier

Harold Kleyn - Smeerling, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 30!
Harold Kleyn - Smeerling, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 30!Harold Kleyn - Smeerling, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 30!Harold Kleyn - Smeerling, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Harold Kleyn (1946)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1976
TechniekPen (Inkt)
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Mooi gezicht op Smeerling (Oost-Groningen) door Harold Kleyn.  Pen en waterverf op papier, gesigneerd, gedateerd (‘76) en gesitueerd rechtsonder.  Afkomstig uit de kunstcollectie van ABNAMRO, in redelijk goede staat.

Afmetingen: 42cm x 30cm (blad), 40cm x 28cm (beeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

------------------------------------

Harold Kleyn (Amsterdam 1946)

Schilder, tekenaar, aquarellist, dichter en beeldhouwer; de in Amsterdam geboren maar in Oost-Groningen woonachtige Kleyn is een veelzijdig kunstenaar.

Tegenwoordig ontwikkelt hij vanuit een naturalistische werkwijze een vrije, veelal abstracte vormgeving waarin de figuratie als steun dient voor een meer expressionistische manier van werken, waarbij beweging en vooral heldere en vaak felle kleuren een belangrijke plaats innemen. De mens, de natuur en het landschap zijn daarbij de voornaamste thema’s.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieRedelijk

Blad heeft ingelijst gezeten want er zitten nog taperesten aan de achterkant en het beeld is uniform verkleurd binnen het vorige passe-partout.  Er zitten ook wat kleine vlekjes in de luchtpartij.  Opnieuw ingelijst met passe-partout is het werk goed toonbaar.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Harold Kleyn (1946)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Rosser
FA. (176)

Lid sinds 2013
3036 verkochte items
Alle items van deze verkoper (250)
Pinterest
42 cm
30 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-09-2022 om 16:01
Eindtijd:17-09-2022 om 22:33
Openingsbod € 30
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen, Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.