Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade

Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!
Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!Elly Kuipers - olieverf op doek - kleurrijk haventje met bedrijvigheid op de kade kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Elly Kuipers (1938-2016)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1973
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 40 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst 43 x 52.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Elly KUIPERS (Arnhem 1938 - Nijmegen 2016) was graficus, schilder, tekenaar, pentekenaar, houtgraveur, lino-snijder, aquarellist en docent aan de hoge school der beeldende kunsten.Gedurende haar leven heeft zij vrijwel alleen op tentoonstellingen verkocht; het merendeel van haar werk heeft zij altijd behouden en is na haar overlijden vrijgekomen.

Gesigneerd en gedateerd: rechtsonder.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zandvoort, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 34,00
Naar Duitsland € 34,00
Europese Unie € 34,00
Wereldwijd € 50,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .