Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) - Verkocht

Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!
Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!Ferenc Gogos - Zonder titel (Zeer groot!!) kopen? Bied vanaf 1000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ferenc Gogos (1936-2011)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerHardboard
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen276 x 220 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Groot, karakteristiek werk van Ferenc Gogos uit de jaren '90. Het betreft drie spaanplaat delen met een afmeting van in totaal 276 cm hoog en 220 cm breed. Het schilderij kan rechtstreeks op de muur worden geschroefd of op een raamwerk dat vervolgens aan de muur kan worden bevestigd. Er zijn een paar kleine beschadigingen aan de rand van de spaanplaat delen zoals u  kunt zien op de detailfoto's.
Conditie
ConditieGoed
Het schilderij is door de schilder gemaakt in het huis waar het schilderij tot nu toe heeft gehangen.
Het is destijds samen met hem bevestigd op de muur en is er nu vanaf gehaald vanwege een verhuizing. De gaatjes aan de rand van het schilderij zijn van de schroeven waarmee het schilderij wordt bevestigd. Er zijn een paar kleine beschadigingen die u kunt terugvinden op de foto's, verder is het schilderij in goede conditie. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .