Ferenc Gogos (1936-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferenc Gogos
Ferenc Gogos (1936-2011)

Ferenc Gogos (1936-2011)

Kunstenaar

Ferenc GÖGÖS (Boedapest 1936 - Oosterbeek 2011)

Aangeboden items
3
Verkochte items
107
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ferenc Gogos - Zonder titel kopen? Bied vanaf 400!
Ferenc Gogos (1936-2011) Nederlands Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen90 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Ferenc Gogos - Tuinen, gemengde techniek op doek (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 695!
Ferenc Gogos (1936-2011) Nederlands Tuinen, gemengde techniek op doek (mooi ingelijst)
TechniekAcryl
Afmetingen77 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 695
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ferenc Gogos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferenc Gogos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferenc Gogos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferenc Gogos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferenc Gogos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferenc Gogos!

Volg het aanbod kunst van Ferenc Gogos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferenc Gogos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferenc Gogos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferenc Gogos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferenc Gogos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferenc Gogos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferenc Gogos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferenc Gogos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferenc Gogos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferenc Gogos?

Kunst kopen van Ferenc Gogos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferenc Gogos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferenc Gogos. Om meer kans te maken om de Ferenc Gogos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferenc Gogos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.