Freek van den Berg - Zonder titel

Freek van den Berg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 189!
Freek van den Berg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 189!Freek van den Berg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 189!Freek van den Berg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 189!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Freek van den Berg (1918-2000)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpHavengezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst68 x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooie fauvistische impressie van een plek waar boten aangemeerd liggen en mensen aan de kuststrook aan het werk zijn. Dit werk is in de jaren '60 vervaardigd en behoort tot de beste 10% van zijn oeuvre.
Conditie
ConditieZeer Goed
Conditie van het werk zeer goed, conditie van de lijst tussen goed en zeer goed in.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .