Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti - Verkocht

Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!
Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!Gaetano Pompa - Ets, Superstizioni di piloti kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gaetano Pompa (1933-1998)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1963
TechniekEts
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpSport
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen35.5 x 47.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage98/100


Geboren in Lucania, bracht hij zijn jeugd door in Tarquinia en verhuisde vervolgens met zijn gezin, aan het einde van de oorlog, naar Rome. Hier begon hij zich op zeer jonge leeftijd te wijden aan de praktijk van tekenen, graveren en schilderen, en kwam in contact met de kunstenaars van de Romeinse scene, waaronder Mimmo Rotella, Paolo Buggiani , Mario Schifano ,Tano Festa, Franco Angeli . Van 1958 tot 1961 woonde hij in München, in de wijk Schwabing, waar hij een intense artistieke activiteit uitoefende en gepassioneerd raakte door het muzikale leven van de Beierse stad. Terug in Italië begint hij een samenwerking met de Obelisk Gallery van Gaspero del Corsoen Irene Brin, wat hem ertoe zal brengen om in het buitenland te exposeren. Hij trouwt met Dorothea Leendertz, bekend in Duitsland, met wie hij vijf kinderen heeft. Sindsdien woont en werkt Gaetano Pompa in Rome en sinds 1970 bracht hij een groot deel van het jaar door in Ansedonia , in de gemeente Orbetello, tot aan zijn dood.
Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,95
Naar België € 14,00
Naar Duitsland € 16,00
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gaetano Pompa (1933-1998) 

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  duif
Lid sinds 2018
1926 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
47.5 cm
35.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd3-6-2022 om 23:50
Eindtijd12-6-2022 om 8:43
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken