Guido Biasi - Litho - Verkocht

Guido Biasi - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Guido Biasi - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Guido Biasi - Litho kopen? Bied vanaf 50!Guido Biasi - Litho kopen? Bied vanaf 50!Guido Biasi - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guido Biasi (1933-1983)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
StijlModern
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen27 x 20 cm (h x b)
Passe-partout40 x 28 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Litho van Guido Biasi. Afmetingen incl passe-partout: H40 x b28cm. Afmetingen voorstelling: H25 x b19.5cm. Het werk is in de druk gesigneerd door de kunstenaar. Het werk komt uit Derrière le Miroir.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Guido Biasi schilder, geboren in Napels in 1933. Guido Biasi studeerde aan de Artistic High School en aan het College of Fine Arts in zijn geboorteplaats. In 1954 werd hij lid van Movimento di Pittura Nucleare (Nuclear Painting Movement) en in 1957 tekende hij het Abisola Marina Manifesto met Colucci, Piero Manzoni, Sordini en Verga. Het volgende jaar nam hij deel aan de oprichting van "Gruppo 58" - met Luca (Luigi Castellano), Del Pezzo, Di Bello en Fergola. Hij schreef het manifest van de groep op. Vanaf 1959 werkte hij voor de recensies "Documento sud" en "Linea sud". In 1960 was hij in New York waar hij deelnam aan de Internationale Tentoonstelling van het Surrealisme; "Surrealistische inbraak in het domein van de tovenaars", door André Breton en Marcel Duchamp. In hetzelfde jaar verhuisde hij naar Parijs, waar hij bleef. In de eerste jaren van zijn leven in Parijs woonde hij de groep "Phases" bij; hij werkte voor de homonieme recensie, en ook voor de recensie "Edda", gepubliceerd in Brussel. Vanaf 1968 ging hij vaak terug naar Milaan, ook voor langere verblijven. Hij overlijdt in 1983 in Parijs. De lijst van zijn eenmanstentoonstellingen toont de grote belangstelling die galerieën in heel Europa sinds het begin van de jaren zestig voor zijn werk hadden. Hij was in Bazel, Frankfurt, Hamburg, Keulen, Londen, Parijs. In 1964 was hij in New York en opnieuw in Brussel, Amsterdam, Stockholm, Grenoble, Malmoe, Bourges, Château roux, enz. In Italië herinneren we ons zijn aanwezigheid op de Biënnale van Venetië (1972 en 1978), Quadriennale di Roma (1972) . Zeer belangrijk was zijn aanwezigheid in het Stedelijk Museum in Amsterdam (1969), bij de uitnodiging voor de Biënnale Internazionale in Sao Paulo, Brazilië (1972) en de XXV Salone della Giovane Pittura di Parigi (1974). Enkele van de meest gekwalificeerde wetenschappers hebben in Italië over hem geschreven. Onder hen: Barilli, Caramel, Crispol-ti, Fagone, Menna, Sanguineti, Schwarz en Varga.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Guido Biasi (1933-1983) 

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  KiewitKunstplus
Lid sinds 2014
1227 verkochte items
Alle items van deze verkoper (68)
28 cm
40 cm
20 cm
27 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd8-2-2023 om 11:12
Eindtijd17-2-2023 om 20:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken