Guido Goedheer - kleurijk schilderij Zonder titel - 23441

Guido Goedheer - kleurijk schilderij Zonder titel - 23441 kopen? Bied vanaf 75!
Guido Goedheer - kleurijk schilderij Zonder titel - 23441 kopen? Bied vanaf 75!Guido Goedheer - kleurijk schilderij Zonder titel - 23441 kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guido Goedheer (1950)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
DragerKarton
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 x 94 cm (h x b)
Incl. lijst70 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Pseudoniem: Hildebrand. Guido Goedheer (Bennekom 1950) schildert Post-Cobra Art nadat hij in Nederland de Rietveld academie heeft doorlopen. "Kunst moet niet alleen oog en oor behagen, maar ook het bewustzijn vergroten. We leven nu eenmaal niet in een perfecte en fraaie wereld. Een kunstenaar moet alle aspecten van zijn leven in zijn werken stoppen. Het staat iedereen vrij om dat in zich op te nemen of het ontkennen".
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 (NL), €100 (Vlaanderen), €185 (Wallonië) voor een pakket tot 150 x 110 cm . Prijzen exclusief 21% BTW.  Buiten NL en BE is bezorgen met een koerier niet mogelijk.
Afhalen - U betaalt vooraf. Daarna maakt u een afspraak. Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Lijst heeft gebruikssporen
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zaandam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .