Hans Landsaat - Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend - Verkocht

Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!
Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!Hans Landsaat - Zeefdruk - Titel onbekend kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Landsaat (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Hans Landsaat
Titel: Onbekend
Jaar: 1982
Techniek: Zeefdruk
Oplage: 9/50
Afmeting (afbeelding): 54 x 54 cm
Afmeting(incl. lijst)55,5 x 55,5 cm
Signatuur: Handgesigneerd rechtsonder
Staat: Matig

Opmerkingen:

Zeefdruk van Hans Landsaat uit 1982. Het werk is ingelijst in een aluminium wissellijst waarvan de glasplaat ontbreekt. Bijgevolg is het werk licht beschadigd, met enkele bruine vlekjes en een kleine scheur van ongeveer vier millimeter doorsnede in het grote donkerblauwe vlak. Het blad is tevens vergeeld met een duidelijke zichtbare band van minder sterke verkleuring links van het midden. Ondanks deze tekortkomingen is het een interessant werk dat het oeuvre van de kunstenaar goed vertegenwoordigd. 

In de linker onderhoek is een klein watermerk aangebracht op het papier met de tekst 'ASSELIJN AMSTERDAM'. Dit verwijst naar Galerie Asselijn, welke tussen 1970 en 1996 actief was in Amsterdam. 

Hans Landsaat studeerde aan wat nu de Gerrit Rietveld academie heet en had daarna een carrière die tot de dag van vandaag loopt met vele tentoonstellingen, publicaties en publieke opdrachten.

Werk bevind zich onder andere in collectie van het Stedelijk Museum, Amsterdam, Rijksmuseum, Amsterdam en Tate Gallery, Londen.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eersel, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEersel,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd10-11-2017 om 14:01
Eindtijd24-11-2017 om 14:01
Biedingen (2)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken